Yo Gotti – Rake It Up ft. Nicki Minaj

Nicki Minaj nu sta deoparte de videoclipurile provocatoare si lanseaza unul cel putin la fel de tare ca Anaconda. De data aceasta, insa, apare doar ca featuring pe track-ul lui Yo Gotti, Rake It Up, asa ca avem parte de bani adunati cu furca, la propriu, multe dansatoare dezbracate si opulenta.

Acesta este videoclipul in care Nicki Minaj scoate din nou Lambo-ul roz la plimbare, pentru o cursa cu Blac Chyna. Daca nu stiti cine este, inseamna ca nu sunteti la curent cu barfele din lumea mondena americana si you are not keeping up with the Kardashians. Blac Chyna este nimeni alta decat fosta iubita a lui Rob Kardashian, impreuna cu care are un copil si de care intre timp s-a si despartit, iar telenovela continua, cu mare publicitate pentru vedeta care reuseste astfel sa mai bifeze aparitii si deci bani.

Piesa a reusit sa ajunga pana pe locul 10 in Billboard Hot 100 si sa urce pe pozitia a cincea in Hot R&B/Hip-Hop Songs. E inclusa pe albumul Gotti Made-It, material realizat de Yo Gotti impreuna cu producatorul Mike Will Made It, responsabil pentru multe dintre hiturile din zona de rap/R&B. Nicki Minaj apare pe multe colaborari zilele acestea, in asteptarea noului ei material de studio. Cel de-al patrulea material de studio se lasa asteptat dupa ce la inceputul anului am avut parte de trei single-uri promovate: Regret in Your Tears, No Frauds si Changed It. Plus, a aparut pe o multime de piese: de la Jason Derulo si Swalla, la Katy Perry cu Swish Swish, David Guetta si al sau Light My Body Up sau Major Lazer si Run Up.

Ce ziceti de clip?