TLC feat. Snoop Dogg – Way Back

Dupa ce au lansat o piesa cu flow de anii 90, fetele de la TLC vin si cu un videoclip pe masura. Way Back are fix acel stil, cu petreceri in curte, alaturi de prieteni si vecini, si sincroane dansante pe peluza din fata casei.

Snoop Dogg nu a ajuns la petrecere, dar isi spune partea in fata unui ecran verde, acompaniat de o frumoasa domnisoara care ii danseaza pe ritm. E primul videoclip al grupului dupa o pauza de 14 ani si marcheaza oricum lansarea ultimului album din cariera grupului care a facut istorie pe acest gen muzical.

Ultimul album al grupului a beneficiat de o campanie Kickstarter pentru adunarea de fonduri, iar fanii le-au ajutat pe fete cu mai mult decat au cerut initial. Discul va aparea pe 30 iunie si va fi primul si ultimul lor album in 15 ani si primul fara Left Eye, care a murit in 2002 intr-un accident. In plus, lansarea noului disc va fi acompaniata si de un turneu, I Love the ’90s: The Party Continues Tour,” care va incepe in luna iulie si care va include si cativa invitati speciali.

Ce parere aveti de videoclip?