Taylor Swift- Look What You Made Me Do

Taylor Swift vine cu un nou single agresiv si cu un mesaj care pare a fi directionat fix spre Kanye West. Look What You Made Me Do e o piesa diferita fata de ceea ce a lansat cantareata pana acum, cu beat-uri din zona experimentala si chiar influente ce par a veni din grunge.

Ramane de vazut si cum vor suna restul pieselor de pe noul album Taylor, pentru ca pare sa se indrepte intr-o directie noua, dar asta vom afla abia pe 10 noiembrie cand va aparea oficial Reputation. Deja lumea muzicala speculeaza ca piesa e directionata spre Kanye West, cu versuri care fac referire la scena inclinata pe care acesta a cantat in cadrul celui mai recent turneu al sau, in timp ce finalul pare a fi o conversatie inregistrata la telefon, indicand poate scandalul dintre ea si Kimye, cuplul spnand ca au obtinut aprobarea ei pentru piesa Famous.

Albumul Reputation vine la cativa ani dupa succesul pe care Taylor l-a inregistrat cu 1989. Chiar si asa, cantareata nu a lipsit cu totul din clasamentele muzicale, pentru ca am regasit-o alaturi de Zayn Malik pe coloana sonora a filmului Fifty Shades Darkeer cu piesa I Don’t Wanna Live Forever.

Va place noua ei piesa?