Taylor Swift lanseaza un nou album

Dupa 3 ani de pauza, Taylor Swift intra si ea in lista artistilor care pregatesc un nou material. Vom putea asculta chiar anul acesta noul ei album, iar noul single va aparea chiar in cursul acestei nopti.

Evident, aparitia discului a fost precedata de o serie de teasere cu un sarpe, poate o referire la faptul ca atat Kanye West cat si Kim Kardashian i-au „oferit” acest apelativ. Noul ei material se intituleaza Reputation si suntem foarte curiosi de ce pregateste cantareata, dupa o perioada in care a fost supusa mai multor atacuri. Intai a fost povestea cu Yeezy si piesa Famous, apoi intreg scandalul cu Katy Perry, pe care aceasta din urma l-a facut foarte public si pe fata, daca pana recent toata povestea era la ideea de zvon.

Evident, speculatiile au inceput deja sa apara si industria sa incerce sa gaseasca tot felul de indicii in coperta noului album Taylor Swift, asta pe langa titlul care ne duce cu gandul atat la aceste scandaluri in care a fost implicata cat si la numeroasele ei povest i de dragoste aflate mereu in atentia publicului.

Precendetul album lansat de Taylor Swift a fost 1989 si a reprezentat trecerea ei definitiva de la muzica country la cea pop si a dat hit dupa hit. Am ascultat-o cu Shake It Off, Blank Space, Style, o referire clara la fostul iubit Harry Styles, Bad Blood, care in varianta cu Kendrick Lamar a ajuns pe primele locuri in topuri si oricum a starnit o multime de discutii, urmate apoi de Wildest Dreams, Out of the Woods si New Romantics. Oricum, ea nu a stat departe de topuri pentru ca a reusit sa ajunga din nou aproape de prima pozitie datorita colaborarii cu Zayn la I Don’t Want to Live Forever. In plus, si-a sters tot de pe conturile de pe retelele sociale, ceea ce nu ar fi deloc surprinzator, pentru ca inainte de aparitia 1989 toate albumele sale au disparut de pe platformele de streaming.

Curiosi sa vedeti ce ne ofera Taylor Swift?