Selena Gomez- Fetish remix

La o luna de la lansarea oficiala a acestui single, Selena Gomez vine cu varianta remixata de Galantis pentru Fetish. Vestea a venit ca o surpriza pentru fani, iar versiunea remixata se duce in zona de house/dance, asa cum ne-am astepta.

Selena Gomez se pregateste de lansarea unui nou material de studio, SG2, Fetish fiind cel de-al doilea single promovat de pe acest album. Pana acum, piesa a ajuns pana pe locul 27 in Hot 100, pe 26 in Mainstream Top 40 si pe pozitii similare in clasamentele europene.

Primul single lansat de Selena Gomez de pe viitorul album a fost Bad Liar, fiind si primul videoclip lansat pe Spotify si care a primit aprecieri din partea criticilor de specialitateBad Liar nu s-a descurcat mai bine in topuri, fiind clasat pe locul 20 in Hot 100, pe 13 in Mainstream Top 40 si pe 30 in Adult Top 40, departe de succesul precedentelor single-uri de pe albumul Revival: Hands to Myself, Good For You sau Same Old Love. In schimb, a bifat colaborari de succes cu Charlie Puth la We Don’t Talk Anymore si Kygo la It Ain’t Me, care a urcat pana pe locul 10 in clasamentul Hot 100.

Va place varianta remixata? E mai reusita decat originalul?