Selena Gomez – Fetish feat. Gucci Mane

Selena Gomez are accese de nebunie in cel mai nou videoclip al ei, Fetish. Conform cu titlul piesei, cantareata pare sa dezvolte atractie pentru obiecte mai putin conventionale de gistat si mancat: un sapun, un ruj, un ondulator de gene sau sticla sparta.

Cantareata chiar a explicat ca noul ei videoclip nu este vorba de fetisuri sexuale, ci altceva, iar regizoarea videoclipului a inteles exact mesajul pe care vrea sa il transmita:

Fetish” isn’t actually about sexual fetishes, but instead about horror. “I made it very clear to [Petra] that I didn’t see ‘Fetish’ how most people know the word at face value. When most people hear the word ‘Fetish,’ they think of S&M and all that sexual shit, but [Petra] didn’t.”

Selena Gomez se pregateste de lansarea unui nou album, iar primul single pe care ni l-a oferit chiar a venit ca o supriza placuta, asa ca merita sa ascultati Bad Liar. Anul trecut cantareata a lansat albumul Revival, dar s-a oprit din turneul de promovare a acestuia citand probleme de sanatate si atacuri de panica. Totusi, materialul ei a dat piese ca Good For You, Kill ‘Em With Kindness sau Same Old Love.

Va place videoclipul?