Sam Feldt X Lush & Simon feat. INNA – Fade Away

Inna a fost de curand in Amsterdam unde a promovat single-ul Gimme Gimme, dar si pentru a prezenta in premiera “Fade Away”, piesa a DJ-ului Sam Feldt impreuna cu Lush&Simon.

Artista a urcat pe scena de la ZiggoDome din Amsterdam cu Sam Feldt si Lush&Simon in fata a peste 17 000 de oameni si au cantat piesa, apoi a fost la doua radiouri din Olanda unde a cantat “Fade Away” intr-o varianta acustica.

Ma bucur de aceasta colaborare, Sam Feldt este unul dintre cei mai cool si fresh DJi ai momentului, iar Lush&Simon sunt un duo care aprind atmosfera in cluburi si pe scenele marilor festivaluri. Sper ca “Fade Away” sa transmita emotie, bucurie”, a spus INNA. Cel mai recent single Gimme Gimme a cucerit topurile din Spania, Turcia, Mexic, Chile. Acest lucru a fost remarcat si de celebrul blogger si om de televiziune Perez Hilton, care a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa Gimme Gimme, caruia ii asigura un succes si pe piata americana. Pe langa Gimme Gimme, Inna a colaborat din nou cu baietii de la Carla’s Dreams si au lansat Tu si eu, iar alaturi de Marco & Seba a venit cu piesa Show Me The Way.

Va place noua colaborare?