Rita Ora – Your Song

Dupa o perioada in care nu a mai lansat nimic, Rita Ora a apelat la cel care are cele mai multe hituri pe radio la momentul acesta, Ed Sheeran, ca sa ii scrie o piesa. Asa apare Your Song, un track care are toate ingredientele pentru un hit de vara.

Fanii insa comenteaza ca Your Song suna foarte mult ca I Will Never Let You Down, piesa produsa de Calvin Harris si lansata in urma cu cativa ani si care trebuia sa promoveze cel de-al doilea album de studio. Chiar si asa, acest nou single are un refren catchy si un beat bun, asa ca e foarte posibil ca radiourile sa o bage in heavy rotation.

Rita Ora s-a lansat in urma cu vreo 5 ani, insa de atunci s-a axat mai mult pe o cariera in fashion, televiziune si filme: a aparut in Fast & Furious, Southpwaw, Fifty Shades of Grey, dar si ca jurat la The Voice UK, X Factor UK sau America’s Next Top Model. Fanii ei o vor putea vedea anul acesta laNeversea Festival, alaturi de alte nume din muzica dance/electro si asa vom asculta live piese ca Poison sau I Will Never Let You Down.

Cum vi se pare noua ei piesa?