Pink primeste Michael Jackson Video Vanguard Award la MVT VMA

Pink are o luna foarte buna – dupa lansarea unui nou single a fost anuntat ca artista va primi Michael Jackson Video Vanguard Award la editia din acest an a MTV VMA.

Evident, cantareata va urca si pe scena pentru a-si promova noul single, iar in curand vom putea sa vedem si videoclipul pentru What About Us. Pink chiar merita acest premiu, pentru ca de-a lungul anilor a demostrat ca e un artist care nu vine doar cu piese pop, ci reuseste sa transmita mesaje de impact si prin versuri, dar si prin intermediul videoclipurilor. Nu trebuie sa ne gandim prea departe, avem exemple ca Don’t Let Me Get Me, Family Portrait sau, cel mai recent, Try.

Pink tocmai a lansat un nou single, What About Us, care marcheaza revenirea ei dupa cativa ani de pauza. In plus, in curand vom putea asculta si noul ei material de studio, Beautful Trauma, dar, pentru moment asteptam ca single-ul sa mai creasca in topuri. Pana acum nu a avut un impact mare, fiind doar pe locul 82 in Hot 100 si pe 18 in Adult Top 40, dar cu siguranta va ajunge mai sus, mai ales odata cu aparitia clipului.

Michael Jackson Video Vanguard Award a fost oferit, de-a lungul timpului, unor artisti care au avut impact in lumea muzicala si care au reusit sa schimbe dinamica discutiei prin intermediul clipurilor promovate. Nume ca Michael si Janet Jackson, Madonna, Beyonce, Britney Spears, Justin Timberlake, Kanye West si Rihanna sunt cele alaturi de care va sta si Pink dupa sfaristul lunii august.

Ce parere aveti de faptul ca Pink primeste acest premiu?