Piesa trance a saptamanii: The WLT – Wanderlust

Un nou nume romanesc isi face usor-usor loc pe scena trance. Se numeste The WLT, este femeie si nu, nu-i vocalista, ci compozitoare de muzica trance!

Producand pana acum sub numele de Eve WLT si, incepand de vara trecuta, ca The WLT, Dana-Lavinia Guraliuc se poate lauda deja cu primele aparitii in seturile unor DJ-i precum Armin van Buuren, Giuseppe Ottaviani sau John Askew. Ea este nascuta in Botosani si are doar 24 de ani, iar ultima sa piesa, „Wanderlust„, ne-a convins ca merita titlul de piesa trance a saptamanii.

The WLT – Wanderlust (piesa trance a acestei saptamani)

 

Fiind lansata luni pe EP-ul #Hotornot Most Wanted 7 al casei de discuri Go On Air pe care o gestioneaza nimeni altul decat cunoscutul trancer italian Giuseppe Ottaviani, „Wanderlust” a primit un play si din partea lui Armin van Buuren in emisiunea A State of Trance 882. De asemenea, noua productie a Danei s-a auzit in cadrul festivalului Luminosity din Olanda si in China, „vinovat” de aceste aparitii facandu-se acelasi Giuseppe Ottaviani pe care weekendul trecut l-am vazut la Timeshift.

Speram ca acest succes sa o motiveze pe Dana Laviania Guraliuc si sa auzim cat mai multe productii marca The WLT in urmatoarele luni, semnate, de ce nu, la case discuri care sa ii permita o ascensiune cat mai rapida. Oricum, 2017 este, fara indoiala, cel mai bun an pentru trancerii nostri romani!

Merita un like aceasta noua descoperire? 🙂