Miley Cyrus – Younger Now

Miley Cyrus vine cu un nou single cu influente country, care sa ii puna in valoare vocea. Younger Now e genul de piesa cu iz de imn, dar fara versuri de impact. Totusi, Younger Now suna catchy, iar videoclipul e luat parca din filmele anilor 60, dar cu vestimentatia de Danny Zuko

Miley Cyrus a anuntat, cu aceasta ocazie si aparitia albumului cu acelasi nume, dupa o perioada in care a disparut cu totul din lumea muzicala. Cantareata se pare ca a intrat intr-o alta era muzicala, dupa ce in urma cu cativa ani era o adevarata rebelea fara cauza si provoca la aproape fiecare aparitie, fie live fie in videoclipuri.

Miley Cyrus- Younger Now Tracklist

1. Younger Now
2. Malibu
3. Rainbowland
4. Week Without You
5. Miss You so Much
6. I Would Die for You
7. Thinkin’
8. Bad Mood
9. Love Someone
10. She’s Not Him
11. Inspired

Cel mai recent album de studio al ei, care a si fost aprobat si promovat de label, a fost Bangerz, in 2013. Atunci am ascultat-o cu hituri precum We Can’t Stop sau Wrecking Ball, iar in aceeasi perioada a avut o serie de aparitii care au starnit comentarii. Pe langa momentul cu Robin Thicke de la MTV VMA, a ajuns sa se dezbrace in aproape toate pictorialele, pentru ca doi ani mai tarziu sa ajunga sa aiba un feud cu Nicki Minaj pe scena acelorasi premii. Pana acum, Miley a mai lansat piese de pe noul ei album, iar cea cu care a reusit sa ajunga in topuri este single-ul Malibu, inspirat, se pare, de relatia ei cu Liam Hemsworth.

Va place piesa? Dar clipul?