Lana del Rey, pe primul loc in Billboard 200

Lana Del Rey ocupa prima pozitie in topul Billboard 200 cu albumul “Lust For Life”. Este al doilea material discografic lansat de Lana, care ajunge pe prima pozitie in topul Billboard 200.

Albumul “Lust for Life”, care a fost lansat pe 21 iulie prin Polydor/Interscope Records, a depasit 100.000 unități vandute in mai putin de o saptamana, conform celor de la Nielsen Music.

Lana Del Rey a dominat topul cu cel de-al doilea album de studio, Ultraviolence, care s-a poziționat in fruntea clasamentului in anul 2014.

Lust for life este cel de-al cincilea album al artistei care intra in top 10; artista a mai punctat primele poziții cu albumele “Born to Die” (No. 2 in 2012), “Paradise EP” (No. 10, 2012) si albumul ei precedent, “Honeymoon” (No. 2, 2015).

Clasamentul Billboard 200 numeste cele mai populare albume ale saptamanii in Statele Unite, bazandu-se pe modalitatea de consum multi-metrica, ce include vanzari clasice de album, download-urile albumului si stream-urile echivalente albumului. De pe ce acest album am putut deja asculta piesa care ii da titlul, un featuring cu The Weeknd, dar si Woodstock on My Mind. Voi ati ascultat Lust for Life?