Katy Perry vorbeste despre conflictul cu Taylor Swift

Katy Perry a vorbit, intr-un final, despre conflictul cu Taylor Swift, care pana acum a fost speculat in fel si chip de presa. Cantareata a aparut in cel mai nou episod al emisiunii lui James Corden si pe langa Carpool Karaoke, unde si-a cantat hiturile, a pus pe tava si aceasta problema.

Katy si James au trecut prin toate hiturile ei de la Firework, Dark Horse, Roar la recent lansatele Bon Appetit si Swish Swish. Realizatorul a profitat de ocazie si a atins subiectul sensibil, care a provocat o reactie pe masura. Katy a recunoscut ca intreaga poveste a pornit de la dansatori, asa cum speculase presa initial, ca a incercat sa ia legatura cu Taylor Swift, insa s-a lovit de un zid. Mai tarziu a aparut Bad Blood, despre care fosta cantareata country nu a vrut sa dea explicatii, dar a aruncat mai multe indicii, iar dupa vreo doi ani de conflict, Katy Perry a pus problema pe tapet si a lansat un diss track la randul ei.

Katy Perry se afla in plina campanie de promovare a noului ei album, Witness, iar pe langa Swish Swish a mai lansat si single-urile Chained to the Rhythm si Bon Appetit, iar ultima oara a fost live la SNL. Si acel show i-a adus ceva comentarii negative, pentru ca se pare ca baietii de la Migos nu au vrut sa apara alaturi de drag queens, iar Katy Perry le-a scos din momentul lor impreuna. Asta i-a adus o reactie din partea comunitatii LGBTQ, Katy le-a dat unfollow pe Instagrma, iar Migos au procedat la fel.

In ceea ce priveste conflictul cu Taylor Swift, momentul Bad Blood ar putea fi ceva care astepta sa se intample de ceva vreme. Desi ele doua pareau sa se inteleaga bine, in 2010 chiar cantand impreuna Hot n Cold, lucrurile s-au racit dupa ce Perry a inceput sa se vada cu fostul iubit al lui Taylor Swift, John Mayer. Insa relatia lor s-a distrus exact la povestea dansatorilor, pentru ca apoi Perry sa o acuze pe Swift ca lanseaza un videoclip in care femeile se lupta una impotriva celeilalte, departe de mesajul ei de empowerment feminin. Pana si fostul lui iubit al lui Swift a tarat-o pe Katy Perry in acest conflict, Calvin Harris spunand intr-o serie de tweets ca el nu poate fi pus la pamant intr-o maniera asemanatoare.

Voi ce parere aveti despre toata povestea asta?