Katy Perry, premiera in industria muzicala

Katy Perry reuseste o super performanta si devine singurul artist care trei single-uri certificate cu diamant de catre RIAA. Sunt doar 14 asemenea piese in clasament, iar cantareata a reusit sa le intreaca pe Lady Gaga sau Eminem.

“Only 14 songs have earned Diamond status to date, and Katy Perry owns three of them — what a remarkable achievement and testament to a groundbreaking artist,” said Cary Sherman, Chairman and CEO of the RIAA.

Katy Perry a bifat acest statut datorita single-ului Roar, lansat in urma cu patru ani de zile, iar performanta ei e cu atat mai importanta cu cat toate piesele care au adus-o pana aici au aparut inainte ca RIAA sa schimbe regulile si sa includa si cifrele din partea de streaming, schimbare ce a avut loc in 2016. Astfel, single-urile care au vandut 10 milioane de copii sau mai mult sunt Firework (2010), Dark Horse (2013) si Roar (2013). Cantareata a reusit sa ii intreaca astfel pe Lady Gaga care inca are doar doua single-uri de diamant (Poker Face si Bad Romance) si pe Eminem (Love The Way You Lie si Not Afraid).

Cu toate ca bifeaza acest moment important in cariera sa, single-urile lansate in ultima perioada nu s-au descurcat la fel de bine. Totusi, albumul Witness a ajuns pe locul 1 in Billboard 200, iar acum Katy Perry se pregateste de filmarile videoclipului Swish Swish, pentru care a venit deja cu un lyric video foarte colorat.

Ce ziceti de reusita lui Katy?