Jessie J – Think About That

Jessie J vine cu un videoclip neasteptat si un single la fel de surprinzator. Think About That beneficiaza de un vizual alb-negru, provocator, in care o vedem pe cantareata legata fedeles, iar ca piesa, avem parte de ceva departe de stilul ei pop.

Jessie J pare ca se indreapta mai degraba spre zona de urban, in timp ce videoclipul pare a fi de inspiratie BDSM pe alocuri si ne face foarte curiosi in privinta viitorului sau album. Odata cu acest clip, Jessie J a anuntat si o serie de cateva concerte intime in promovarea acestui nou disc.

Pare ca intram intr-o noua era pentru cantareata britanica, care in urma cu putin timp ne-a oferit un vizual de confesiune, dupa ce in urma cu ceva timp o ascultam cu Real Deal, piesa despre care spusese ca nu e un single oficial. Chiar daca Think About That ar putea avea mai multe de oferit pe partea de muzica, versurile sunt fix ceea ce trebuie, vorbind despre o relatie care nu a mers cum trebuie. Ultima oara cand am ascultat-o pe Jessie J a fost in 2015,cand a aparut pe coloana sonora a filmului Pitch Perfect 2 cu Flashlight, dupa ce inregistrase un super succes alaturi de Nicki Minaj si Ariana Grande cu piesa Bang Bang.