Jennifer Lopez feat. Gente de Zona – Ni Tu Ni Yo

Jennifer Lopez intra pe lista artistilor care nu vor sa lipseasca din playsliturile de vara cu o piesa latino, asa ca ne ofera un super featuring cu cei de la Gente de Zona. Ni Tu Ni Yo e un track in limba spaniola cu un refren catchy si care a fost lansat fix de ziua nationala a SUA.

Piesa va fi inclusa pe noul album de limba spaniola al cantaretei, pe care a inceput sa il promoveze inca de la Premiile Latin Grammy si care va fi produs de nimeni altul decat fostul ei sot, Marc Anthony si care va aparea in luna septembrie a acestui an. In curand vom avea si videoclipul, dar pana atunci dam un play acestui track numai bun de dansat.

Jennifer Lopez are in continuare una dintre cele mai de succes rezidente de la Las Vegas si a reusit sa o intreaca in incasari inclusiv pe Britney Spears, cea care a dat startul acestui trend. In pregatirea noului ei album de limba spaniola ne-a oferit un prim single, un featuring cu Marc Anthony – Olvidame Y Pega la Vuelta, lansat spre finalul anului trecut si dupa ce in cursul verii o ascultasem cu Ain’t Your Mama.

Ce ziceti de acest nou single?