J. Yolo – Pompa

J. Yolo, cantaretul romano-african nascut in Campina lanseaza piesa „Pompa”, o melodie cu influente turcesti, produsa impreuna cu Andrei-Ionut Murariu si Mihai-Liviu Andreias. Ca si single-ul sau anterior, Pompa are o tematica traditionala turceasca, iar videoclipul piesei este regizat de catre SAN.

Jacques Yolo, cunoscut sub numele de scena J.Yolo, este nu numai cantaret, ci si compozitor, producator si rapper. Este cel mai mare dintre cei noua copii ai familiei. A inceput sa cante de la cinci ani, a urmat scoala de arte , iar primele sale incercari de compozitie au fost timpurii.

La 20 de ani, J.Yolo a devenit unul dintre cei mai de succes compozitori, producatori si artisti romani de hip-hop. In 2003 a fondat trupa ZALE, iar prima semnatura ca producator muzical si-a pus-o pe piesa „Depinde de noi”.

J.Yolo a trecut din spatele scenei direct in lumina reflectoarelor, astfel ca in anul 2007 a cantat alaturi de ZALE piesa „Rupem Baraka”. Melodia cu influente orientale a intrat imediat in top 20 piese romanesti si s-a bucurat de un succes rasunator.

La inceputul anilor 2011, J.Yolo si-a lansat cariera solo cu piesa „Money Maker” alaturi de DJ SAVA, ajungand pe locul 3 in Media Forest si in Top 10 piese in Spania, Rusia, Polonia, Italia, Bulgaria, Grecia si in multe alte tari. Colaborarea dintre cei doi a continuat cu piese de succes precum ”Free”, ”Give It To Me”, ”Champagne Sunrise”, insa artistul nu s-a oprit aici. A inceput sa compuna muzica pentru nume sonore precum Sasha Lopez, Lou Bega, Twiins, Morris si multi altii.

Piesa „Te pup, pa pa!” i-a adus primul loc in clasamentul cu melodii pop din 2013, iar in anul 2017 a lansat „Throw It”, primul single din albumul ”Dope” al lui Balkan Trap, cu ritmuri si teme orientale.