Irina Rimes – My Favourite Man

Irina Rimes ne ofera o noua piesa, de data aceasta in limba engleza, cu un videoclip filmat la Barcelona. My Favourite Man este o coproductie Global Records si Quantum Music pentru care Irina Rimes a colaborat cu Marco & Seba. Este o piesa care urmeaza stilul sensibil si incarcat de emotie cu care artista ne-a obisnuit inca de la lansare.

Videoclipul piesei “My Favourite Man” a fost regizat de Bogdan Paun, iar filmarile au avut loc in Barcelona, un oras care a cucerit-o pe artista si pe care isi dorea foarte mult sa il viziteze. Atmosfera si peisajele orasului aflat pe coasta marii Mediterane completeaza perfect mesajul sensibil al piesei.

My Favourite Man este inspirata din viata mea, care ma descrie si in care ma regasesc. ”, a spus Irina Rimes.

Pe Irina Rimes am cunoscut-o prin intermediul hitului Visele, dupa care a venit cu trilogia Iubiri Secrete, pentru ca apoi sa o ascultam cu Ce s-a intamplat cu noi. Recent, cantareata a aparut si in videoclipul Stai langa mine, colaborarea ei cu cei de la Vunk.

In plus, weekendul trecut, Irina Rimes a fost premiata alaturi de Dj Sava la festivalul „Astana Dausy Music Awards” din Kazahstan pentru piesa “I loved you”, care a a fost una dintre cele mai difuzate pe radiourile si televiziunile muzicale de acolo.

Irina Rimes va bifa anul acesta o noua premiera lansand primul ei album solo. „Despre el” va contine 10 piese, scrise de Irina si inspirate din trairile ei. Printre acestea se numara trilogia #IubiriSecrete, “Bolnavi amandoi”, “Bandana”, dar si ultimul single-ul, „Ce s-a intamplat cu noi”.