Fifth Harmony – Deliver

Fetele de la Fifth Harmony vin cu un nou videoclip in promovarea celui mai nou album al lor. Pentru Deliver, au optat pentru un vizual partial alb-negru, de imagine, in care cele patru apar in tinute glam

Videoclipul regizat de David Camarena ne duce intr-o zoona retro, luata parca din anii 60, in care grupul isi sincronizeaza nu doar rochiile, dar si miscarile.

It’s the kinda song for when you’re getting down with your man. It’s the direction and lane we were trying to touch,” she said of the song. „Definitely giving you Mariah Carey vibes, ’90s vibes, real R&B — it takes you there, au declarat cele patru despre track-ul inclus pe albumul care le poarta numele.

Fifth Harmony au lansat recent un nou material, in formula de patru, iar discul a debutat pe pozitia patru in clasamentul Billboard 200. Pana acum, fetele au venit cu cate un videoclip pentru fiecare dintre single-urile pe care le-au promovat, asa ca ne gandim ca poate vor sa vina cu un vizual pentru toate piesele de pe acest album. Primul single promovat oficial a fost Down, iar apoi au urmat Angel si He Like That, cu un videoclip ceva mai provocator.