Fifth Harmony – Angel

Fetele de la Fifth Harmony nu bat prea mult pasul pe loc si ne ofera un nou track si un videoclip de imagine reusit. Dupa despartirea de Camila Cabello, cele patru membre componente vor sa demonstreze ca sunt la fel de puternice si cu un impact la fel de mare.

 

Asta se vede inca de la primul cadru al noului videoclip, Angel, dar si din vizualul pe care il au pentru promovarea noului lor material de studio, primul in formula de patru. Albumul care le poarta numele va fi lansat oficial pe 25 august si include 10 piese noi si, ca o surpriza, nici un featuring cu o singura exceptie. Noua lor piesa e semnata de Skrillex si Poo Bear, dar nu a fost confirmata drept single oficial.

Fifth Harmony – Fifth Harmony Tracklist

1. Down (ft. Gucci Mane)
2. He Like That
3. Sauced Up
4. Make You Mad
5. Deliver
6. Lonely Night
7. Don’t Say You Love Me
8. Angel
9. Messy
10. Bridges

Primul single lansat de pe acest album a fost Down, singurul featuring de pe albumul Fifth Harmony. Piesa nu a avut un super impact, a urcat doar pe locu 42 in Hot 100 si pe 25 in Mainstream Top 40, departe de succesul pe care fetele il aveau nu cu mult timp in urma cu piese ca Worth It sau Work from Home. Fosta lor colega, Camila Cabello, se pregateste si ea de lansarea primului ei album solo, de pe care a promovat deja Crying in the Club.

Va place piesa?