Dimitri Vegas & Like Mike vs David Guetta feat. Kiiara – Complicated

Dimitri Vegas & Like Mike si David Guetta lanseaza alaturi de Kiiara videoclipul piesei „Complicated”, care a fost prezentata in premiera la Tomorrowland.

Filmat in Ibiza, clipul prezinta cadre cu peisaje idilice ale insulei si dansatori contemporani, imagini ce reprezinta un contrast puternic cu evenimentele la care iau parte de obicei Dimitri Vegas & Like Mike. Videoclipul a fost regizat de Phillip R Lopez, care a mai colaborat in trecut cu artisti precum Kygo si Selena Gomez.

Piesa „Complicated” se bucura de succes in tari precum Suedia, Belgia, Germania, Olanda, Singapore si Canada. In topul global Shazam, single-ul a intrat pe locul 146.

David Guetta se pregateste de aparitia unui nou album, iar pentru moment a lansat un nou single, o colaborare cu Justin Bieber. 2U a inceput sa creasca incet si sigur in topuri si a ajuns pana pe locul 16 in Hot 100 si pe pozitia a patra in Dance Club Songs si Hot Dance/Electronic Songs. Intre timp, si Afrojack a venit cu un remix pentru acest track, dupa ce impreuna au lansat Another Life in primavara acestui an, impreuna cu Ester Dean.

Va place videoclipul?