Demi Lovato – Sorry Not Sorry

Demi Lovato da o super petrecere pentru cel mai nou videoclip al ei, Sorry Not Sorry. Party-ul a fost gandit special pentru acest material video si nu lipsesc invitatii speciali: Paris Hilton, Jamie Foxx sau Wiz Khalifa, toti gata sa se simta bine la piscina.

Demi Lovato petrece cu prietenii, fac filmulete, se balacesc in cada cu spuma, se dau cu masinutele sau se provoaca la concursuri de sarutat, intr-un cuvanta, un party wild.

Sorry Not Sorry e primul single solo al cantaretei, dupa ce in cursul acestui an a bifat o colaborare cu Cheat Codes pentru No Promises. Odata cu lansarea acestui track, cantareata a revenit dupa o perioada de pauza, in care a spus ca nu poate face fata industriei si atentiei din partea presei. In schimb, a declarat ca Sorry Not Sorry e dedicat tuturor celor care au avut la un moment dat greutati si au reusit sa treaca peste ele.

“I hope this song makes you get off your seat and dance like you never have before. “This is an anthem for anyone who’s ever been hated on and has risen above it and come out from the side like a fucking savage.”

Intre timp, piesa a ajuns pe locul 52 in Hot 100, iar la momentul lansarii a urcat pe pozitia a doua in topul iTunes. Se pare ca Demi Lovato pregateste un intreg album in continuarea Confindent, aparut in urma cu doi ani si care a dat single-uri precum Cool for the SummerStone Cold si Confident.

Ce ziceti de clip? Piesa v-a convins?