Cum suna Toxic de la Britney Spears in original?

Britney Spears nu e recunoscuta ca avand o super voce, cantareata fiind oricum de multe ori acuzata ca face playback si ca foloseste prea mult auto-tune in piesele sale. Zilele trecute a scapat pe net un demo al hitului Toxic, in varianta fara autotune asa ca acum putem sa ascultam acest hit fix asa cum l-a inregistrat Brit Brit.

Piesa i-a adus premiul Grammy in 2004 pentru Best Dance Recording suna chiar bine in versiune ne-editata si ne ofera sansa sa o ascultam pe Britney in original si chiar nu avem ce sa ii reprosam foarte tare pe aceasta inregistrare care deja a facut inconjurul blogurilor de specialitate.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ql61rIfNtk

In ciuda acestor povesti, Britney Spears se afla intr-o etapa foarte buna a carierei sale dupa ce in urma cu cativa ani a inceput o rezidenta la Las Vegas. Showurile de pana acum i-au adus o multime de bai in buzunar si au deschis calea pentru ca alti artisti tineri sa intre pe piata din Las Vegas, dupa ce pentru o vreme, a fost rezervata doar legendelor muzicii ca Cher, Celine Dion sau Elton John. Jennifer Lopez, Mariah Carey, chiar si Backstreet Boys sau Ricky Martin au inceput sa aiba serii de spectacole la Las Vegas si astfel sa castige o multime de bani fara sa fie nevoiti sa plece in turneu.

Ce ziceti, cum suna varianta fara auto-tune?