Cosmic Gate & Emma Hewitt – Tonight

Duo-ul Cosmic Gate, format din Nic Chagall si Bossi, lanseaza astazi un nou single alaturi de cunoscuta vocalista Emma Hewitt, intitulat „Tonight”. O frumusete de piesa progressive trance!

Prezentat lumii intregi in premiera aseara in emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren, „Tonight” anunta lansarea albumului Materia Chapter.Two al celor de la Cosmic Gate, noua colaborare cu Emma Hewitt fiind primul extras pe single de pe noul material de studio. Este al optalea album pe care cei doi germani il lanseaza in cei 18 ani ai lor de cand activeaza in muzica trance.

Cosmic Gate & Emma Hewitt – Tonight (extras de pe albumul Materia Chapter.Two)

Toate, dar absolut toate colaborarile dintre Cosmic Gate si Emma Hewitt de pana acum s-au bucurat de succes. Vorbim de 4 single-uri: Not Enough Time (2009), Calm Down (2012), Going Home (2015) si, desigur, hitul Be Your Sound, lansat ca single in 2011.

Daca mai punem la socoteala si superbul remix al celor doi germani pentru Emma Hewitt – Colours, putem spune fara sa exageram ca pe cei trei artisti ii leaga foarte multe lucruri. Sa nu uitam ca in toamna anului trecut au impartit scena de la Arenele Romane, unde trancerii romani au marcat 10 ani de TrancENDancE printr-un eveniment de zile mari.

Ii vom revedea din nou la Bucuresti pe 21 iulie in cadrul regalului trance pe care cei de la Timeshift Festival ni-l pregatesc la scena TND. Albumul „Materia Chapter.Two” va fi lansat abia pe 1 septembrie, dar noi vom avea norocul de a auzi la Romexpo multe dintre piesele de pe noul CD de la Cosmic Gate.

V-a fost dor de featuringul dintre Cosmic Gate si Emma Hewitt?