Britney Spears se ia de presa si canta live!

Dupa ani in sir in care a fost criticata pentru ca ar face playback, ca nu stie sa cante si ca se bazeaza pe backing tracks, Britney Spears le-a dat celor din presa ceva de comentat.

Cantareata americana se apropie de finalul rezidentei ei la Las Vegas, show-uri incepute in urma cu patru ani de zile si care au adus o multime de fani la Planet Hollywood, dar si o multime de bani in conturile sale. A fost cea mai buna varianta ca Britney sa isi continue cariera muzicala, dar fara bataia de cap a unui turneu si fara sa fie neaparat obligata sa lanseze albume pentru a ramane in atentia publicului.

Fanii care au urmarit-o de-a lungul timpului au putut observa ca aceasta rezidenta chiar i-a prins bine, mai ales dupa perioada deloc fericita prin care a trecut in urma cu cativa ani. Pe langa asta, si-a facut si o super intoarcere la Premiile Billboard, unde in urma cu ceva timp suferea unul dintre cele mai umilitoare momente ale carierei sale. Cantareata si-a revenit si iata ca intr-un discurs de doar cateva minute le-a dat celor din presa ceva de analizat. Unde mai punem la socoteala ca a si cantat live, ca sa fie treaba completa si sa le mai inchida gura tuturor celor care o contesta.

Ce ziceti de momentul lui Britney?