Balkan feat. Glorya – Adie Vantu

Balkan si Glorya sunt doi cantareti care isi petrec cea mai mare parte din timp in studioul de inregistrari, pusi pe treaba si pe scos single–uri pe banda rulanta. Tocmai de aceea auzim din ce in ce mai des de ei. Dupa piesa “Nu am somn”, Balkan feat.Glorya vin acum cu un single de vara, “Adie Vantu’”, in colaborare cu Sprint Music.

 

“Consider ca am facut echipa buna alaturi de Balkan si Diezz in studio pentru piesa „Adie Vantu’” si ca a iesit si de data aceasta ceva dragut. Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor implicati in acest proiect si anume:EM Production, prietenilor nostri alaturi de care am filmat videoclipul piesei si nu in ultimul rand, publicului care ne sustine mereu!”, spune Glorya.

Cat despre Balkan, care a facut un feat. recent si cu Annes pentru piesa “Arde” a artistei, el spune ca nu s evor opri aici: “Adie Vantu’” este piesa noastra de vara si speram sa va placa. Noi pregatim multe piese noi si colaborari noi pentru viitor si multumim oamenilor care ne sustin in tot ceea ce facem”.

Va place piesa?