Azealia Banks – Chi Chi

Azealia Banks se cearta cu toata lumea pe Twitter si Instagram, dar cand vine vorba de piese, nu ai ce sa ii reprosezi. Chi Chi suna foarte bine, iar lansarea noului single demonstreaza ca rapperita are talent si la altceva decat scandal.

Chi Chi a primit instantaneu aprecierea fanilor, iar asta s-a vazut si pe iTunes, unde piesa rapperitei a ajuns pe primele locuri in mai multe topuri internationale. In mai putin de 3 minute, Azealia bifeaza haterii, banii, se inspira putin din Birdman si cere respect si nu uita sa mentioneze cateva nume de branduri de lux.

Azealia Banks a intrat intr-un con de umbra de ceva vreme, pentru ca in loc sa se ocupe mai mult de muzica si de lansarea unui nou album, rapperita s-a luat la cearta cu mai toata industria muzicala si putini au fost cei care au scapat de limba ei ascutita. De altfel, acest intreg spectacol a si costat-o deal-ul cu casa de discuri, insa acum se pare ca merge in linie dreapta cu lansarea Fantasea II: The Second Wave, dupa ce ultimul ei mixtape a aparut in luna martie a anului trecut, iar de la un album full au trecut 3 ani.

Cum vi se pare piesa?