Asculta un mash-up intre Britney Spears si Taylor Swift

Noul single Taylor Swift a starnit imaginatia multora, de la speculatii ca ar fi sau nu vorba despre Kanye West, pana la tot felul de speculatii pe marginea videoclipului oficial. Intre timp a venit si ideea unui mash-up intre Look What You Made Me Do si Toxic-ul lui Britney Spears si nu suna deloc rau.

La acest mash-up, instrumentalul de pe Toxic devine principalul, pentru ca pe final sa mai gasim si partea de voce a lui Britney, plus cateva legaturi pe video, lucru deloc intamplator daca ne gandim ca Joseph Kahn e responsabil pentru ambele materiale video.

Look What You Made Me Do e primul single lansat de Taylor Swift de pe urmatorul ei album, Reputation, si deja a reusit sa ajunga pe primul loc in Billboard Hot 100, de unde i-a detronat pe Luis Fonsi si Daddy Yankee. Videoclipul a starnit o multime de reactii, iar impreuna cu versiunea audio a reusit sa bifeze niste recorduri pe platformele de streaming si nu numai. Britney Spears, in schimb, se apropie de finalul rezidentei la Las Vegas, dupa 4 ani in care a bifat peste 200 de show-uri si a strans undeva peste suta de milioane de dolari.