Asculta noul album Shakira – El Dorado!

Shakira si-a lansat noul album, El Dorado, si deja am putut asculta cateva dintre piesele incluse de-al unsprezecelea material al cantaretei columbiene. Discul a beneficiat deja de o super promovare datorita unor single-uri precum Chantaje sau Me Enamore.

El Dorado are ceva pentru fiecare dintre fanii Shakirei: balade de dragoste ca Nada sau Toneladas, piese in engleza pentru cei care o apreciaza pentru hiturile care au ajuns in topuri – Trap, When a Woman sau Coconut Tree, insa grosul track-urilor de pe acest material sunt pentru vorbitorii de limba spaniola sau cei care apreciaza latino. Avem featuring-uri cu Nicky Jam, inca o piesa cu Maluma (Trap), colaborarea cu Prince Roy, Deja Vu, care deja e promovata ca single oficial.

La petrecerea pentru lansarea oficiala, Shakira a declarata ca Nada este piesa favorita a fiului ei, Milan, si ca a fost prima pe care a scris-o insa ultima care sa fie inregistrata pentru ca nici o compozitie nu parea se potriveasca versurilor. One day, I woke up and said, ‘This song goes only with a piano, but I do not know anyone in Barcelona who can record it. „But, every morning when I took Milan to school, Sasha, Milan and I always stopped in the lobby to enjoy a beautiful piano melody.” The singer finally hired her son’s piano teacher to complete the song.

Colaborarea cu Prince Royce, Deja Vu a ajuns pe prima pozitie in Tropical Songs Airplay, fiind cel de-al cincisprezecelea no. 1 al cantaretului, in timp ce Perro Fiel, featuring-ul cu Nicky Jam are sanse sa ajunga in playlisturile fanilor raggaeton. Cel mai recent single al columbiencei este Me Enamore, o piesa inspirata de povestea de dragoste cu Gerard Pique, care si apare in videoclip. El Dorado este primul album in spaniola de la Sale El Sol din 2010 si primul in engleza de la cel din 2014.

Cum vi se pare noul ei album?