Aniri – Lie and Love

Dupa single-urile „2 straini” si „Beautiful life” , Aniri revine cu o piesa fresh, „Lie and Love„. Piesa este compusa si produsa de Cornel Donici si Cristian Tarcea, fiind prima din seria de colaborari dintre cei doi, iar versurile sunt scrise de Aniri.

Lie and Love” este o piesa sensibila, cu un mesaj puternic despre minciuna in relatii, regrete, dar si despre dorinta de a indrepta lucrurile. Suntem oameni si mintim cu totii, chiar daca recunoastem asta sau nu. Fiecare dintre noi trecem prin stari care nu pot fi definite si astfel ajungem sa folosim minciuna ca scuza pentru a evita o situatie dificila. Mintim intr-o relatie in incercarea de a proteja si de a nu rani sau de a nu pierde persoana iubita. Sper ca oamenii sa iubeasca aceasta piesa la fel de mult ca si mine si de ce nu, sa fie mai sinceri in relatii dar si in general. Am incercat sa transpunem starea aceste piese si in videoclip, prin dans.”, declara Aniri.

Tanara artista a urmat cursuri de canto la o scoala de muzica din Bucuresti, dar si in Constanta alaturi de profesorul Teodor Radulescu, unde i-a si cunoscut, in studiourile 1AM, pe Dony si pe The Kid, compozitorii primei sale piese – “2 straini”. Vara trecuta, Aniri a lansat “Beautiful Life”, o piesa despre curaj si sentimente, ale carei versuri au fost scrise de catre artista.

Cum vi se pare piesa?