Andreea Antonescu – Cand vine noaptea

Andreea Antonescu revine cu un nou single, Cand noaptea vine, cu tot cu un videoclip de imagine in care o vedem pe cantareata fie pe terenul de tenis, fie intr-un clar obscur, schimband tinuta dupa tinuta.

Am avut de la prima auditie o conexiune speciala cu piesa si pur si simplu nu-mi mai iese din cap. Faptul ca am contribuit si eu in procesul de creatie m-a facut sa fiu si mai apropiata de melodie. Titlul de lucru al pieseia generat controverse inainte de lansarea oficiala, drept pentru care am luat hotararea de a-l schimba in chiar inainte de premiera videoclipului. A fost o decizie simpla, pana la urma e doar un titlu de piesa si nimic mai mult, cele doua melodii care aveau nume asemanatoare neavand absolut nimic in comun una cu cealalta. Prefer sa evita ma implica in asa-zise scandaluri create in jurulunui cuvant comun din limba romana”, a declarat Andreea. Ea se refera la faptul ca Lidia Buble promoveaza de o vreme urmatorul ei single, care se intituleaza Camasa, asa ca ar fi putut exista apoi o confuzie.

Piesa a luat nastere in studioul Pink Elephant de la Transfagarasan International Music Camp (TIMC), cea avut loc la Valea cu Pesti in luna martie, fiind scrisade Andreea alaturi de Karo, Robert Toma, RaduBaisan si Alama.

“Am avut o vara plina de concerte, am relansat site-uloficial sub forma de blog unde povestesc cum imi alegtinutele, dar am si lucrat mult peste vara in studio si voilansa mai multe piese in lunile urmatoare.” –Andreea. Cel mai recent single al Andreei este Amanta fidela si a aparut la inceputul verii, piesa fiind scrisa de Adi Cristescu.