Ana Baniciu – Nu sunt perfecta

Tanara cantareata este cel mai nou artist din portofoliul Quantum Music si lanseaza cel mai indraznet proiect de cover-uri. In fiecare saptamana Ana isi va invita fanii in lumea ei muzicala, cu un nou cover, intr-o interpretare unica, iar astazi o ascultam cu un cover dupa Elena Carstea – Nu sunt perfecta.

 

Alaturi de Quantum Music, Ana Baniciu este pregatita pentru o schimbare de stil muzical: “Am inceput colaborarea cu Quantum Music de ceva timp si va pregatim un proiect care o sa va surprinda total, pentru ca vom schimba directia muzicala. Pentru aceasta vara v-am pregatit o serie de cover-uri pe care mi-am pus amprenta.”

Ana Baniciu este cantareata, compozitoare si actrita. Ea si-a inceput cariera ca membra a trupei LaLa Band si a jucat in serialele “Pariu cu viata” si “O noua viata”. Prima sa piesa a fost “Iubire sau razboi”, alaturi de rapperul Doddy, au urmat piese precum „Iti dau un La”, „Karma”, „N-a fost sa fie” sau “Aroma de iarna”. Dupa ce a semnat cu Quantum Music, Ana Baniciu se pregateste pentru lansarea unui nou single.

Quantum Music este singurul label boutique din Romania, in portofoliul caruia se regasesc artisti de top precum Raluka sau Irina Rimes. Strategia de dezvoltare Quantum Music este sa aduca in fata publicului noi talente pe care sa le dezvolte.

Cum vi se pare ideea acestui proiect? Dar coverul realizat de Ana?