Abbi – Emotion

“Mama ei de dragoste”, „Fa-o cum trebuie” si “Los Dos” sunt printre piesele lansate de Abbi. Cantareata vine acum cu alte emotii si un videoclip care sa o puna in valoare. Nu doar ca arata bine, dar are o voce pe masura si cu siguranta o sa auziti multe despre ea pe viitor!

“Noua mea piesa se numeste „Emotion” si transmite o poveste de dragoste, in care emotiile se regasesc. Melodia este una ritmata si ma caracterizeaza! „Emotion” este produsa de o echipa tanara, cu multa inspiratie! M-am simtit foarte bine la filmarile videoclipului care au durat 12 ore. Si de aceasta data am lucrat cu o echipa de profesionisti, carora tin sa le multumesc pentru tot!

Clipul este plin de culoare, a fost filmat intr-o zi de toamna, cu temperaturi scazute, asadar nu mi-a fost foarte usor. Dar atunci cand lucrezi cu oameni frumosi care „incalzesc” atmosfera, nu mai simti oboseala si nici frigul! A iesit totul cum ne-am propus si sper ca si cei care vor vedea acest videoclip sa fie de acord cu noi!”, marturiseste Abbi, care este la prima sa colaborare cu Sprint Music.