Home / Mondene / Home / Mohombi – We on Fire

Mohombi – We on Fire

Mohombi – We on Fire

Mohombi, artistul castigator de premiu Grammy, se intoarce cu un nou single numit „We On Fire” feat D Kullus. Noul single este o productie La Clique Music, compus si scris de artist, impreuna cu Yei Gonzales, D Kullus si Willie Baker.

„Piesa ‘We on fire’ inseamna un sound inedit, pentru publicul meu, dar reprezentativ culturii mele, si imi doresc ca lumea sa iubeasca acest nou vibe ca o amprenta personala de-a mea. Versurile redau perfect atmosfera de party, atat pe timpul verii cat si in timpul anului. La urma toata, ne place mereu sa petrecem!”, a declarat Mohombi.

Cunoscut pentru melodiile sale, hit-uri globale, precum „Bumpy Ride”, „Coconut Tree” (feat. Nicole Scherzinger), „Dirty Situation” (feat Akon), dar si colaborari cu Shaggy (I Need Your Love) si Pitbull (Suavemente), interpretul si compozitorul aduce un nou sound pe piata muzicala, cel Afro-Pop, cu care vrea sa cucereasca inimile ascultatorilor si topurile din aceasta vara. Noi l-am mai ascultat de Alexandra Stan pe Balans, iar in urma cu doi ani colabora cu Nicole Cherry pe Vive la Vida.

Cum vi se pare noua piesa Mohombi?

About radiomeg

Check Also

Minelli – Empty Spaces

Minelli – Empty Spaces Dupa ce a lansat doua piese in colaborare cu Vanotek, Minelli revine cu videoclipul …

Lasă un răspuns

Watch Dragon ball super

%d blogeri au apreciat: