Home / Mondene / Home / Alin Pascal – Melodia ta

Alin Pascal – Melodia ta

Alin Pascal – Melodia ta

Alin Pascal lanseaza single-ul si videoclipul “Melodia ta”, si de aceasta data a colaborat cu Randi si studioul Famous Production.

Videoclipul este regizat de catre San si a fost filmat in Sinaia, in luna aprilie a acestui an.

Melodia ta este compusa de Randi si a fost un proces destul de lung, avand in vedere ca este prima piesa pe care o lansez, a trebuit sa gasim un stil care sa ma reprezinte cel mai bine. Filmarea a fost o placere, am avut parte de o echipa super profesionista, careia ii multumesc si cu care sper sa realizez si urmatoarele videoclipuri”, declara Alin Pascal.

Avand o trupa de coveruri de aproape 10 ani, m-am gandit ca este timpul sa-mi exprim trairile si energia prin piese proprii. Este o lume noua pentru mine, dar vreau sa investesc toata energia mea pentru a scoate piese de calitate! Deja lucram la urmatoarea piesa, asa ca stati aproape”, adauga Alin.

Alin Pascal a inceput sa cante inca de la varsta de ani ani, fiind indrumat de catre parintii lui, Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu. De pe atunci, a invatat sa cante la un instrument, si anume la vioara. Ulterior a studiat la Conservatorul din Cluj. Proiectele muzicale implica si trupa de coveruri Alin Pascal Band, dar si participarea in cadrul emisiunii concurs Vocea Romaniei.

Va place piesa lui?

About radiomeg

Check Also

Minelli – Empty Spaces

Minelli – Empty Spaces Dupa ce a lansat doua piese in colaborare cu Vanotek, Minelli revine cu videoclipul …

Lasă un răspuns

Watch Dragon ball super

%d blogeri au apreciat: