Katy Perry – Swish, Swish, Bon Appetit

Katy Perry e in full mode de promovare a noilor sale single-uri si a viitorului album, asa ca a ajuns la Saturday Night Live pentru a canta Bon Appetit si Swish Swish. Cantareata a venit pregatita cu de toate, de la coregrafii, la invitati si scenografie, ca sa aiba un show complet.

Pentru Swish Swish, piesa care in original beneficiaza si de prezenta lui Nicki Minaj, Katy Perry si-a adus dansatori si o multime de drag queens care sa faca show, iar la final a aparut pe scena un pusti care a devenit viral in urma cu cateva saptamani datorita dansului sau si miscarilor din maini, semn ca artista americana e pe faza si urmareste trendurile. Daca piesa ei ei un raspuns/atac la adresa lui Taylor Swift si al ei Bad Blood, nu e foarte clar, insa e suficient cat sa dea drumul speculatiilor si deci sa o ajute la partea de promo.

Pentru Bon Appetit i-a adus si pe baietii de la Migos, iar Katy a fost felul principal pe o masa mare, idee preluata din videoclipul piesei. La final, insa, nu si-a mai mancat oaspetii ci a inceput sa arunce cu fructe in public, intr-un moment live in care Migos pareau ca nu prea isi gasesc locul.

Varianta cu Nicki Minaj a piesei Swish Swish o gasiti aici, asteptam si un videoclip pentru ca e interesant de vazut in ce directie merge Katy Perry in perioada urmatoare. Cantareata a lasat sa se intealaga ca aceasta perioada e una mai degraba indreptata spre activism si oarecum politica, mai daca e sa ne orientam si dupa videoclipul pentru Chained to the Rhythm, primul ei single promovat de pe Witness.

Cum vi s-au parut momentele ei live?