Iggy Azalea – Switch (piesa noua)

Dupa cateva incercari nereusite, Iggy Azalea revine cu un nou single si o colaborare cu artista braziliana Anitta. Switch suna destul de cathcy si are sanse sa ajunga in playlisturi, oferind un boost albumului Digital Distorsion.

Trebuie sa ii apreciem deschiderea lui Iggy, care a vorbit pe Twitter, cu fanii, despre insuccesul precedentelor doua lansari si nu s-a ascuns in spatele unei campanii de promovare. Despre noua ei piesa, Iggy a spus ca e despre control: I’m in control. I say when you have it, when you can’t, and how you get it.”

Albumul Digital Distorsion ar fi trebuit sa apara luna urmatoare, dar tinand cont ca a fost amanat de mai multe ori, vedem ce se va intampla, mai ales ca Iggy are nevoie de un single puternic care sa il promoveze. Anul trecut a incercat cu Team si lucrurile chiar pareau sa mearga in directia potrivita, insa rapperita a pus totul pe pauza din cauza vietii personale. Apoi, la inceputul acestui an a venit cu Mo Bounce, care desi e o piesa buna de dansat nu a reusit sa aiba un impact in topurile muzicale.

Ce ziceti, are succes Iggy Azalea cu piesa asta?