Bebe Rexha – The Way I Are feat. Lil Wayne (piesa noua)

Bebe Rexha se lasa inspirata de Whitney Houston pentru noul ei single, o colaborare cu Lil Wayne care ne duce direct pe ringul de dans. The Way I Are e de fapt un track de protest la adresa labelurilor muzicale care incearca sa incadreze fiecare artist nou intr-o reteta a unui care exista deja si care a avut succes.

When you’re developing as an artist you have to kinda fight the sterotype of what everybody’s expecting of you, what way you should be, how you should look, what color your hair should be, how your make up should be and what you should wear. But the most important thing is if you like you and if you like the way you look.”

Piesa a fost produsa de Joel Little, care a lucrat si cu Lorde, si e inclusa pe urmatorul LP al lui Bebe Rexha, All Your Fault, Pt 2. Partea intai a aparut la inceputul acestui an, insa Bebe Rexha nu a lipsit din topuri si playlisturi in aceasta perioada. Cel mai bine am cunoscut-o prin intermediul Hey Mama single-ul lui David Guetta, iar dupa aceasta aparitie, cariera ei solo, nu doar de compozitoare, a explodat. Am ascultat-o cu Nicki Minaj pe No Broken Hearts, apoi a facut un featuring cu Martin Garrix pentru In the Name of Love, a lansat clipul pentru I Got You si a mai lansat si Fuck Fake Friends cu G-Eazy.

Ce ziceti de noua ei piesa?