Lana del Rey – Coachella – Woodstock on My Mind (piesa noua)

Lana del Rey ne mai urmări ONU în Ofera asteptarea noului material de ei de studio, Scrisa în ce piesa se afla la Timp Coachella – Woodstock în mintea mea . Cantareata sunt tot crush de intrebari existentiale pe de îngrijire le pune în îngrijire despre this piesa nu e Foarte clar DACA VA fi inclusa pe albumul ei noul.

Practic piesa e inspirata momentul Dintr-un vit Avut loc in viata ei si despre îngrijire a scris pe Instagram, idee de SE REduceți la festivalul ONU de muzica si de a se distra in ce Timp Intre SUA si Coreea de Nord tensiunea Creste: I nu sunt să lie- am avut sentimente complexe despre petrecerea de dans week – end în timp ce uitam tensiuni w Coreea de Nord muntele. Mi se pare E o muchie de cuțit între a fi vigilantly atent la tot ce se întâmplă în lume și având , de asemenea , suficient spațiu și timp pentru a aprecia pământ bun al lui Dumnezeu așa cum a fost destinat să fie apreciat.

Lana del Rey Nu o sa uitat multumeasca Nici ingrijire ii asculta muzica fanilor si Nici Producătorilor muzicali, de îngrijire au raspuns chemarii ei si au ajutat-o ​​sa lanseze cat mai repede piesa.

Am scris aceasta luna trecută în drum înapoi de la Coachella. Vă mulțumesc pentru producător și inginerii mei pentru transformându-l în jurul valorii de atât de repede. Sper că îți place. Videoclipul cu Starboy este în curând. x Lana

Album Noul Lana del Reu, Lust for Life sunt déjà Doua single-uri de promovare: Dragoste , de îngrijire pe l-am ascultat la Inceputul Anului si piesa de îngrijire a da Titlul discului, onu oferind cu The Weeknd grija despre, dupa cum ati vazut, Lana Spune si ça va Avea onu in curand videoclip.

Cum vi se tăia piesa?