Thalida – Impartim dragostea (piesa noua)

Nu invata doar bine si este o studenta eminenta, cu bursa, ci este preocupata si de muzica si scoate piesa dupa piesa. Este vorba despre Thalida, care lanseaza Impartim dragostea.

Piesa Impartim Dragosteaa fost compusa de Mirela Ursache in studiourile High Vision, avand aportul managerului Cornel Ursache si vorbeste, bineinteles, despre dragoste.

Ea isi doreste sa-si convinga partenerul ca dragostea se imparte in mod egal in cuplu si sa-l determine sa fie mai implicat, dar nu primeste decat indiferenta din partea lui. Piesa vorbeste despre egalitatea intre sexe intr-o relatie, dar subiectul nu este redat intr-o forma dramatica, ci intr-o maniera optimista, ea fiind constienta ca in final va obtine ceea ce isi doreste, pentru ca el este oarecum dependent de prezenta ei, femeia fiind cea care aduce barbatul pe linia de plutire. Este o piesa care ne pregateste de vara, optimista, ritmata si sper ca aceasta sa inspire majoritatea fetelor care se considera inferioare partenerului intr-o relatie, sa le dea incredere, mesajul final fiind acela ca dragostea se imparte intotdeauna in mod egal la doi si este nevoie de cantitati egale de sentimente pentru ca lucrurile sa functioneze intr-o relatie. Melodia contine, in esenta, un mesaj general care indeamna oamenii sa imparta dragoste intre ei”, spune Thalida.

Cum vi se pare Thalida?