Lavinia – Sfarsitul lumii (videoclip nou)

Lavinia Parva si-a schimbat look-ul pentru noul videoclip – Sfarsitul lumii, noul ei single alaturi de Cabron care va fi lansat saptamana aceasta.

Single-ul Sfarsitul lumii, featuring Cabron, este compus si produs de catre echipa DeMoga Music, iar videoclipul, o poveste plina de senzualitate, este regizat de catre Anthony Icuagu, aduce o schimbare inedita de stil pentru Lavinia, un look exotic, cu influente urban-flirty.

Traieste, simte, iubeste’ este mesajul pe care vreau sa il transmit prin noul meu single. Primavara este anotimpul in care toata natura se trezeste la viata, este anotimpul unui nou inceput si tocmai de accea am ales sa lansez in luna mai, un single si un videoclip in care chiar despre asta este vorba”, spune Lavinia.

Lavinia nu a mai venit cu un single nou de ceva vreme. Ultima oara cand am ascultat ceva de la ea a fost in 2015, cand a lansat Aroma del amor, iar in 2014 venea cu piese ca Drargoste cu imprumut, Explodez sau Povesti cu zane. Cabron, in schimb, este foarte prezent, cel mai recent single al sau fiind Asa ceva, aparut la inceputul acestui an. Alaturi de What’s Up a venit anul trecut cu La inaltime, iar impreuna cu DOC a lansat Telefoanele, actele, cashu’.

Curiosi sa ascultati noua piesa a Laviniei?