MO – Nights With You (piesa noua)

MO se afla in plina perioada de promovare a noului ei album, asa ca lanseaza piesa dupa piesa, iar astazi o ascultam cu Nights with You. Noul ei track se bazeaza pe un refren catchy, asa ca are sanse sa intre in playlistul fanilor.

Pana acum, cantareata a mai lansat si alte piese, precum Kamikaze, Final Song, Drum, dar si colaborari cu Major Lazer, Snakeships, si Cashemere Cat, iar acest ultim track e tot o colaborare cu SOPHIE, Cashmere Cat si putin ajutor de la Benny Blanco.

 

Iar in caz ca va intrebati despre versurile acestei piese, sa stiti ca sunt mai degraba un imn pentru BFF decat pentru altceva. MO a devenit cunoscuta odata cu featuring-ul Beg for It, o piesa a rapperitei Iggy Azalea, ce insa nu a beneficiat de prea mult promo. Oricum, a rupt apoi topurile cu Lean On, o super colaborare cu Major Lazer, hitul de necontestat al anului 2015. Intre timp a mai bifat un featuring cu proiectul lui Diplo, Cold Water, alaturi de Justin Bieber, si acest track ocupand primele locuri in playlisturi si clasamente muzicale.

Cum vi se pare noua piesa MO?