Beyonce si Lemonade au mai castigat un premiu

S-a facut un an de cand Beyonce a lansat Lemonade, dar asta nu inseamna ca albumul ei nu poate inhata inca un premiu, de data aceasta unul foarte prestigios.

Cel de-al saselea material de studio lansat de Beyonce a primit prestigiosul Peabody Award, un trofeu care saluta excelenta in televiziune, radio si broadcasting digital. Cei care i-au oferit acest premiu lui Beyonce au apreciat influentele culturale pe care le-a extras, dar si curajul cu care a atins mai multe teme din cultura americana.

“Lemonade draws from the prolific literary, musical, cinematic, and aesthetic sensibilities of black cultural producers to create a rich tapestry of poetic innovation. The audacity of its reach and fierceness of its vision challenges our cultural imagination, while crafting a stunning and sublime masterpiece about the lives of women of color and the bonds of friendship seldom seen or heard in American popular culture.”

Lemonade a fost un super succes, nu doar prin mesajul transmis, dar prin efortul vizual pe care Beyonce l-a facut pentru a ilustra acest material inspirat, dupa toate zvonurile, din viata ei personala. Materialul a primit patru nominalizari la Premiile Emmy, a castigat doua Premii Grammy, chiar daca l-a pierdut pe cel pentru albumul anului si a dat startul unui turneu mondial care a strans peste 250 de milioane de dolari.

Ce ziceti de noul succes Beyonce?