Alina Eremia – Poarta-ma (Live Session)

Alina Eremia ne ofera o versiune live a celui mai recent single al sau, Poarta-ma. Alaturi de un band, Alina vrea sa ne arate si cum suna noua ei piesa intr-o varianta acustica.

Fiind una dintre cele mai sincere declaratii de dragoste ale artistei, Alina Eremia se regaseste in fiecare vers, iar piesa ii descrie perfect viata personala. O reprezinta in totalitate si a aparut intr-un moment in care si-a gasit echilibrul din toate punctele de vedere, o perioada in care iubeste si este iubita.

Mi-am dorit sa le fac un cadou mai special fanilor, asa ca am lansat varianta acustica a piesei Poarta-ma, filmata in studio, cu instrumente live. Sper din tot sufletul sa va placa aceasta interpretare si va multumesc pentru sustinere!”

Poarta-ma a fost lansata de Ziua Indragostitilor si, pana acum, a adunat 9 milioane de vizualizari pe Youtube. Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul Pariu cu viata, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band. In 2012, a lansat primul single din cariera solo, With or without you, urmat de piesa Tu esti vara mea, care s-a auzit la radiourile din toata ţara. Hiturile lansate de artista Cum se face, Cand luminile se sting sau A fost o nebunie au ajuns pe cele mai inalte pozitii in clasamentele muzicale.

Cum vi se pare aceasta versiune?