Andrew Rayel feat. Emma Hewitt – My Reflection (single nou)

Extras de pe viitorul album de artist, „My Reflection” este noul single al lui Andrew Rayel realizat in colaborare cu reputata vocalista Emma Hewitt.

E foarte placut pentru noi, ca romani, sa avem un frate moldovean, vorbitor de limba romana, atat de cunoscut pe scena trance mondiala. Andrew Rayel (pe numele sau real Andrei Rață) este pe cale sa isi lanseze cel de-al doilea album de artist, intitulat „Moments”. Una dintre piesele cu potential de pe acest nou disc este piesa pe care v-o propunem in continuare spre auditie, si anume colaborarea „My Reflection” cu vocea Emmei Hewitt.

Andrew Rayel feat. Emma Hewitt – My Reflection (single nou)

Dezvaluita de Andrew Rayel lumii intregi la sfarsitul lunii martie in setul sau energic din cadrul ASOT 800 Miami, „My Reflection” este genul de productie pe care o auzi si ale caror versuri iti pot ramane in cap toata ziua. In schimb, linia melodica inalta ne aduce serios aminte de primele note ale temei muzicale care l-a facut atat de celebru pe Alan Walker. V-ati prins: Faded.

Daca „My Reflection” a fost lansata chiar astazi, cu labelul Armind al lui Armin van Buuren, noul album al moldoveanului Andrew Rayel va iesi pe piata pe 5 mai. Este plin de vocaluri, lucru care nu este chiar pe placul fanilor initiali ai „micului Mozart”. Sa ne amintim putin de inceputurile acestuia, inapoi in 2012, cand il catalogam drept upcomerul anului in muzica trance.

Ce parere aveti despre noul single Andrew Rayel?