Nicoleta Nuca feat. Nosfe – Insula (videoclip nou)

Nicoleta Nuca lanseaza si ea o piesa alaturi de Nosfe Insula. Single-ul apare cu tot cu un videoclip care e mai mult de imagine, dar nu e lipsit si de cateva efecte care sa ne transpuna in mesajul piesei.

Piesa a fost compusa de Theea Miculescu si produsa de Alexandru Antonescu (Zagga) si Catalin Tamazlicaru (Nomad Music), producator executiv Cornel Ursache (GreenEye Music), mix si master Madalin Rosioru.

Insul vorbeste despre distanta si in acelasi timp emotia, care apar intr-o relatie. Sunt foarte incantata de rezultatul final si vreau sa ii multumesc lui NOSFE pentru toata contributia la aceasta piesa.”, a declarat Nicoleta Nuca.

„Insula” este o piesa care m-a transpus intr-o alta lume. Cand am scris versurile, mi-am imaginat ca sunt inconjurat de o apa infinita si ca ma predau ei fara niciun regret. Am apreciat-o dintotdeauna pe Nicoleta, pentru vocea si determinarea ei. Ma bucur foarte mult de aceasta colaborare. Bless!”, a spus NOSFE.

Primul single al Nicoletei Nuca, Nu sunt a fost un adevarat succes, fiind in continuare difuzat pe posturile de radio si TV. Ulterior, Nicoleta si-a surprins fanii cu piesele Linistea, Inima mea si Castele de nisip, urmate de cele doua single-uri compuse de Carla’s Dreams, Amintiri si Cand pleci.  Pe Nosfe il stiti atat datorita trupei Satra B.E.N.Z. cat si datorita colaborararii cu Ruby la piesa Condimente.

Ce ziceti de noua piesa Nicoleta Nuca? Are vreo sansa la topuri?