Celia se intoarce in muzica

A lipsit de pe piata muzicala romaneasca, iar acum este pregatita mai mult ca oricand sa revina in forta. Celia s-a dedicat, in ultimii trei ani, exclusiv cresterii fiului ei, insa acum a decis sa se intoarca la muzica.

De cateva zile, Celia a revenit in Romania, unde isi pregateste o „relansare” a carierei sale muzicale. Cantaraeta a intrat deja in studio si lucreaza la mai multe piese, dupa cum a declarat: „Am revenit in Romania si am venit cu o energie minunata. Pregatita de relansare, proiecte interesate din care o sa fac parte, munca multa si implicare”, a declarat.

Sunt fericita pentru ca am decis in familie, iar pentru urmatorii ani, s-a ales Romania iar acest lucru NU poate decat sa ma bucure enorm! Iubesc tara aceasta cu bune si rele si o pun mai presus decat Australia si probabil deaceea si ea mi-a oferit mari oportunitati, o iubesc si imi lipseste, aici ma incarc, aici sunt eu! Sunt extrem de fericita ca sotul meu a ales sa ne mutam in Romania si sa ne ocupam de afacerile pe care le avem aici si in acelasi timp sa imi pot bucura sufletul cu emotia scenei care imi lipseste atat de mult”, a adaugat Celia.

Celia este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania: a lansat de-a lungul anilor hituri precum: „Trag aer in piept”, „Soapte”, „O mie de cuvinte”, sau „Dor de noi (Joi)„, dar si colaborari cu artisti internationali: Buppy Brown – „Iubire„, Kaye Styles – „IS IT LOVE”, Mohombi – „Love 2 Party”, si Shaggy – „Telle Me Lies. (Let your eyes)”.

Sunteti curiosi sa aflati ce ne pregateste Celia? Mai poate ajunge in topuri dupa asa o absenta?