Denisse & Stephan – Hai sa fugim (piesa noua)

Sunt tineri, frumosi si talentati si isi doresc sa se impuna pe piata muzicala romaneasca. Denisse & Stephan lanseaza azi piesa Hai sa fugim, cel mai nou proiect Rush Records in colaborare cu Sprint Music.

Hai sa fugim” este cel mai nou proiect semnat de Rush Records. Este o piesa compusa de noi, în care povestim de acel moment din viața oricui, cand simti ca timpul sta in loc si ca esti in stare sa lași totul deoparte pentru a trai o „aventura” alături de persoana iubita. Este o piesa pozitivă ce ascunde un amalgam de sentimente pe care nici măcar noi nu le-am descoperit încă in totalitate. Ne-am dorit sa fim noi, sa fim sinceri, adevărați si asumați pentru ca doar asa poti ajunge in sufletele celor care te asculta. Piesa înseamnă foarte mult pentru noi si ne-am dori ca si ascultătorii sa simtă ce am simțit noi atunci cand am scris-o. Asa cum transmite si acest single, întotdeauna exista un nou început si merita mereu sa încerci si sa nu te dai bătut. Viața e roz, cu bune si cu rele, iar daca nu e roz poti oricând sa o colorezi singur”, spun Denisse & Stephan.

Stephan este la al doilea proiect dupa ce a debutat cu piesa Someone like you in cadrul concursului Eurovision, iar Denisse a ales sa isi faca debutul cu piesa Hai sa fugim pentru ca se regaseste in totalitate in tot ceea ce transmite aceasta.

Ce ziceti de aceasta piesa?