PSIHEDELIA – detalii palpitante despre cele 3 zile de concert la Sala Palatului

Delia a sustinut 3 zile senzationale de show PSIHEDELIA la Sala Palatului. Toate zilele s-au desfasurat cu sala ocupata la capacitate maxima, iar spectatorii au trecut prin stari diferite si total opuse, de la uimire in momentele teatrale puse in scena intr-o lume de sanatoriu, pana la momente de magie in care Delia a levitat.

Odata cu acest show, Delia a lansat si un nou album, LIVE pe care se ragasesc interpretarile celor mai cunoscute piese alei ei, in varianta live din concertele “Welcome to Deliria” din 2016. Albumele se gasesc in 4 variante de coperta, fiecare cu continut foto exclusiv, dar si pe toate site-urile de vanzare si de streaming specializate.

Organizarea si productia PSIHEDELIA s-a intins pe parcursul a catorva luni bune, iar echipa care a lucrat pentru aceasta a depasit 300 de persoane. De costumatiile Deliei s-a ocupat Hilke Muslim, iar echipa de beauty a fost formata din Andra Manea (make-up) si Camelia Negrea (hairstyle). Regizorul show-ului a fost si de aceasta data Adrian Tapciuc, iar baletul de dans a fost coordonat de catre COBO (Andra Gheorghe si Bogdan Boanta). Orchestratiile au fost facut de catre Alex Turcu si de catre Michael Massier si, bineinteles, ca #BandulMirific si fetele din backing vocals (Oana Matache, Gabriela Lazar si Ilinca Maria) au sustinut muzical alaturi de Delia intregul concert, totul mixat live de catre un maestru al sunetului, Adi Dan. De grafica s-au ocupat cei de la NRG Moldova, iar scenograful a fost Tibi Hristu.

Delia nu a avut decat un singur invitat pe scena, Motanul alaturi de care a cantat deja hit-ul “Weekend”, dar fostii ei invitati, Horia Brenciu, Mihai Bendeac si Smiley, au fost in public si au avut parte de o surpriza enorma, caci in timpul concertului, Delia s-a dus la fiecare in parte si a dansat cu ei, spre delirul oamenilor din jur.

Unul dintre cele mai hipnotizante personaje de pe scena a fost diva Amazon Ashley a.k.a. “Big Momma”, dansatoare si personaj celebru din Statele Unite, devenita cunoscuta in special dupa turneul in care a insotit-o pe Miley Cyrus. Amazon Ashley a poza in look-ul deja iconic al primului poster PSIHEDELIA, cu ochelarii ascutiti portocalii si peruca multicolora/curcubeu.

Pentru acest show m-a inspirit intreaga mea existenta, in muzica… in tot! Mi-am creionat gandurile pe hartie si am incercat sa le organizez intr-un haos frumos si sincer. M-am implicat foarte mult anul acesta: in regie, in scenariu, in momentele de grafica, in productia show-ului. Mi-am desenat efectiv scena. Ce a fost greu? Programul, timpul, saritura de la inaltime. A fost greu sa lupt cu oboseala, pentru ca nu a fost un concert! A fost un spectacol, a fost un circ, a fost un teatru. A fost mai mult decat cantat. Ce a fost fun? Totul! Experienta in sine, invitatii mei atipici, plin de umor si skill, talent. Ce mi-a placut cel mai mult? Ca am avut 3 sali arhi pline, ca oamenii nu stiau daca sa filmeze sau sa se bucure vizual mai intai. Ca vibe-ul a fost de vis, ca i-am dus in lumea mea, ca si-au dat seama intr-un final ca sunt ca mine… psihedelici! Muzical tehnic vorbind am cei mai buni “haiduci” din band care s-au descurcat de minune cu aranjamentele: Turcu si Michael. Nu am crezut ca pot sa cad de atatea ori si sa aterizez perfect de fiecare data. E clar ca am 9 vieti si stiu ca nu pare, dar este foarte greu si dureros! Publicul din Romania este din ce in ce mai pregatit. La fel ca si artistii, din ce in ce mai! PsiheBrenciu a fost savuros, PsiheMihai mai mult s-a speriat cand am ajuns la el, caci nu stia, iar PsiheSmiley un domn ca intotdeauna! Vreau sa le multumesc tuturor din PsihEchipa, dar si celor 50 de PsiheVoluntari care au indurat alaturi de noi la repetitii si au ascultat cu strictete de COBO. Dar cel mai si cel mai mult, vreau sa ii multumesc lui Razvan. Pentru ca exista, pentru ca e alaturi de mine in cariera si pentru ca reuseste cu brio sa organizeze un show de o asemenea marime. Te iubesc, Zbanghy! Delia