Nicoleta Nuca – Cand pleci (videoclip nou)

Nicoleta Nuca le face o surpriza fanilor de ziua ei si lanseaza single-ul Cand pleci. Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams, Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) si produsa de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost filmat la Chisinau, in regia lui Roman Burlaca.

“Cand pleci” este inca o dovada de incredere din partea celor de la Carla’s Dreams si le multumesc pentru ca ma sustin. Am inregistrat piesa de ceva vreme si eram nerabdatoare sa o impartasesc fanilor mei si publicului”, a spus artista.

“Sunt fericita sa le ofer cadou fanilor mei noul meu single “Cand pleci” impreuna cu videoclip exact de ziua mea. Ma bucur ca pot sa le multumesc in acest fel pentru sustinerea lor si pentru vorbele frumoase. De asemenea, le sunt recunoscatoare celor de la Carla’s Dreams, Marco & Seba, Alex Cotoi, casei mele de discuri Global Records, dar si lui Roman Burlaca si BRFilms pentru un videoclip in care ma simt eu”, a mai spus Nicoleta Nuca.

Nicoleta Nuca mai are pregatite cateva piese pe care le va lansa in perioada urmatoare, plus o colaborare surpriza. Cel mai recent single al ei a fost Amintiri, compus tot de Carla’s Dreams si care a reusit sa stranga 5 milioane de views pe Youtube.

Va place piesa?